הצג גיליון RSS

זכוכית

זכוכית - מראות

דרג פוסט זה
על ידי בתאריך 09/12/2009 שעה 08:27 (660 צפיות)
זכוכית

זכוכית רכה, מראות של שקיפות ואהבה, הולכת לי ביום יום פוסעת בצעידה קלה, חייה את הרגע השלם וזמן הנתינה, בנגיעות של מכחול על זכוכית מראות של רגיעה, הגיע הרגע, חייה את השלווה, מתי נופתע? יש שם אל אחד רואה את התפילה, יש שם אל אחד שומר על כל הנעשה, מלאכים רוקדים שקופים כמו זכוכית רכה, מראות של שימחה וקפיצות, רגש של אהבה.

זכוכית קשה, לב סגור מראות של אכזבה, כמו אישה בדדה, רוצה חום ונתינה, מחכה שיבוא מחכה שישמע, כולי מוכנה אך אין כאן נתינה. זכוכית קשה, מראות של צער ולא שלמה, מי שאמר שלהיות לבד זה חצי אמר את כל הנוסחא, כמו מחוסמת סגורה וקרירה, יודעת שאין לפרוץ לכאן, יושבת ובוהה, האם יבוא אחד שידע את הפריצה, פריצה ללב סגור שמחכה לפתיחה.

זכוכית יפה, צבועה בשלל הצבעים, צבעונית ומעוצבת שמורה מן החיים, יש לה הכל וחום שומר אותה, היא תמיד אוהבת לחייך ללא סיבה, יש סיבה סיבה של חמימות ואהבה, פחות שקופה יותר יודעת מה סגנונה, זכוכית צבועה, צבעים יפים ועדינים, מראות של אישה קטנה שאוהבת את החיים, מראות של חיוך שיושב על הפנים.

שלום לכם שמי חווה אני אישה מסורתית, בעבר הייתי חרדית, שומעת סיפורים ממשפחה וחברים על אנשים שחיים את כל הסוגים, כולם כמו זכוכיות, לכל אחד מראות שונים, הרגשות נפרדות, אך כולנו שקופים, כולנו אנשים אחרי הכל וישנם דברים גלויים אשר רואים אותם ביום יום של החיים.

אצלנו גדלנו עם דרך מסוימת, ספק טובה ספק עובדת, אני לא שופטת, אך המון פעמים אנשים רוצים לראות גם דברים אחרים, השאלה מה קורה אם הם לא יכולים? אם יש מחויבות וחיים אחרים? לא כל יום ככה קמים ומחליטים שאפשר לשנות את סדר החיים, כולנו אחרי הכל בני אדם שגדלנו על דברים שהורגלנו אליהם מהרגע שהגענו לחיים.

זכוכית זה דבר משתנה, כמו בני אדם, זכוכית זה שם הבלוג הזה כי הוא מדמה את מה שאמרים עוברים, ישנם המון סוגי זכוכיות כמו המון סוגי בני אדם, מראות רבים ישנם לזכוכיות כמו מראות משתנים לבני אדם, זכוכית הוא חומר שאפשר לשחק איתו שהוא עוד ביצירה ולעצב ממנו מה שתרצה, ממש כמו בני אדם אך שהוא מתקשה קשה לשנות צורה, קשה להפוך למשהו אחר ולכן בחרתי בשם זזה לבלוג שלי.

בגדול אשתדל להעלות כאן מצבי של נשים, אחד עם מראות יותר יפים ואחת עם פחות, אחת עם מצבים קבועים ואחת עם קצת משתנים, רוב הנשים משתנות מרגע מרגע ומחליפות צבעים, אני בטוחה שיש מה לכתוב ממצבים של בחורות בוגרות שעוברות את החיים.

זכוכית הוא בלוג שייתן השראה להמון נשים שקשה להן לשנות את החיים, הראש למטה לפעמים כי הן פוחדות משינויים, נשארות במצב שהן לא ממש רוצות, אך צריך לדעת שתמיד אחרי הכל אפשר לשנות.

בין לבין אספר גם קצת סיפורים מהחיים שלי, ועד הרשומה הבאה שיהיה לכם כל טוב והמון אור ואהבה.

עודכן ב: 09/12/2009 בשעה 08:28 על ידי ybyarin

קטגוריות
ללא קטגוריה

תגובות

  1. הסמל האישי של Scythe
    מרגש
  2. הסמל האישי של oferbenzaken
    זכוכית זה באמת דבר יקר, אני לא ממש מבין למה אף ביטוח רכב לא כולל גם זכוכיות כמו שמשות, מראות וכו'


סרטים לצפייה ישירה · משחקי דפדפן · משחקים להורדה · האבקות · פורום קידום אתרים · אחסון אתרים